• Noorwegen_topbanner

Lezyne introduceert twee nieuwe GPS-toestellen


Nog maar drie jaar geleden lanceerde het Amerikaanse Lezyne haar eerste GPS-fietscomputers, tegenwoordig behoort het merk gewoon tot de gevestigde orde. Vandaag lanceerde Lezyne twee nieuwe modellen: de Mega XL en Mega C GPS. Daarmee leggen ze de lat wederom een stukje hoger.

Naast de volledig vernieuwde looks heeft de Mega XL een 2,7 inch groot scherm en een batterijduur van 48 uur, ideaal dus voor avontuurlijke fietsers die graag lange tochten maken. Daarnaast kan de Mega XL zowel horizontaal als verticaal gedraaid worden en kunnen op het scherm vijf verschillende pagina's met maximaal tien gegevensvelden gepersonaliseerd worden weergegeven. De Mega C biedt ruimte voor acht gegevensvelden. Uiteraard koppel je toepassingen als Strava, TrainingPeaks en Today's Plan eenvoudig aan het apparaat. En als je wilt, geeft het beeldscherm ook inkomende telefoongesprekken, berichten en meldingen van sociale media weer.

De adviesverkoopprijs van zowel de Mega XL als de Mega C is 199,95 euro. Gebruik van de GPS Root-website en de GPS Ally-app zijn gratis.


Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide