• Noorwegen_topbanner

Geen McDrive maar een McSki!

Een nieuwe auto inwijden met de Mc-Drive, wie doet het niet? Maar waarom zouden we dit ritueel niet ook voortzetten met ski's?
Iedereen heeft tijdens het skiën wel eens zit in een lekkere vette hamburger. Herken jij deze zin in ongezond eten ook? Dan ben je in het Zweedse Lindvallen aan het juiste adres. In Lindvallen is namelijk een heuse McSki te vinden!

Sinds 1996 bestaat deze bijzondere McDonalds. De McSki ligt ongeveer 400 kilometer rijden van de Zweedse hoofdstad Stockholm. Je kan lang het loket skiën en je bestelling plaatsten, maar als je toch lekker binnen opwarmt is dat natuurlijk ook mogelijk, in de McSki zijn ruim 140 zitplaatsen te vinden.
De McSki is naast één van de langere skiliften van het gebied Lindvallen geplaatst, waardoor je lekker de tijd kan nemen om van je vette hap te genieten. Om eenmaal boven weer verder te kunnen skiën, ideaal voor mensen die niet graag tijd verspillen aan lunchen en het liefst zo veel mogelijk meters maken op de ski's.
Ook voor langlaufers en wandelaars is deze McSki ideaal, doordat de speciale McDonalds op een mooie plek ligt en genoeg plek heeft om binnen of buiten te genieten van een vette hap

Vorige pagina Naar boven
Deel dit artikel
Zoeken
Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang ons E-NEWS

Social media


Bike video'sVolg ons

Poll

GRAVELFIETS

Divide